Review Reckless Endangerment: How Outsized Ambition, Greed, and Corruption Created the Worst Financial Crisis of Our Time

      Comments Off on Review Reckless Endangerment: How Outsized Ambition, Greed, and Corruption Created the Worst Financial Crisis of Our Time

Loanกองทุนรวม – คำเฉลยที่ปลอดภัยที่สุดที่จะ “ฉันจะยกให้เงินกับเงิน” เป็นเงินลงทุนกองทุนรวมมี เงินทุนรวมเอื้ออำนวยให้คุณสระเงินของคุณกับนักลงทุนอื่นที่จะจ่ายเงินหุ้นของความหลากหลายของ กองกลาง มีผู้สั่งการกองทุนรวมที่กระทำเงินลงทุนในหุ้นต่างๆ ความเสี่ยงจากการลงทุนในกองทุนรวมที่ต่ำการลงทุนในหุ้นเป็นเงินของคุณจะซึมไปซื้อความนานาเนกของหุ้นดังนั้นหากหุ้นมีความสามารถต่ำแล้วคนอื่น ๆ เสียความสมดุล เงินลงทุนจำเดิมในกองทุนรวมที่สูงขึ้นและคุณจะสนใจที่จะแบกรับค่าครองชีพเช่น “โหลด” ซึ่งผู้จัดการกองทุนรวมค่าจับจ่ายใช้สอยเพราะด้วยการบริหารบ/ชของคุณ

Reckless Endangerment: How Outsized Ambition, Greed, and Corruption Created the Worst Financial Crisis of Our Time Description

A Washington Post Notable Nonfiction Book for 2011
One of The Economist‘s 2011 Books of the Year In Reckless Endangerment, Gretchen Morgenson exposes how the watchdogs who were supposed to protect the country from financial harm were actually complicit in the actions that finally blew up the American economy. Drawing on previously untapped sources and building on original research from coauthor Joshua Rosnerโ€•who himself raised early warnings with the public and investors, and kept detailed recordsโ€•Morgenson connects the dots that led to this fiasco. Morgenson and Rosner draw back the curtain on Fannie Mae, the mortgage-finance giant that grew, with the support of the Clinton administration, through the 1990s, becoming a major opponent of government oversight even as it was benefiting from public subsidies. They expose the role played not only by Fannie Mae executives but also by enablers at Countrywide Financial, Goldman Sachs, the Federal Reserve, HUD, Congress, and the biggest players on Wall Street, to show how greed, aggression, and fear led countless officials to ignore warning signs of an imminent disaster. Character-rich and definitive in its analysis, and with a new afterword that brings the story up to date, this is the one account of the financial crisis you must read.มีหลายแนวทางที่คุณจะได้มาเงินกู้รวมเป็น คุณสมรรถได้รับเงินกู้ยืมของรัฐบาลกลาง, ธนาคารหรือผู้ให้กู้เอกชน แต่ไม่ว่าสิ่งที่คุณเลือกสรรที่จะทำเช่นนั้นไม่; การควบรวมกิจการค้าจะมีผลกระทบอย่างมากต่อการท่องเที่ยว ออกจากวิทยาลัยภายใต้หนี้ของพวกเขา ความคิดความอ่านก็คือว่ามันใช้ฤกษ์เพียงหนึ่งการชะล้างเงินต่อเดือนเพื่อให้คุณสามารถชำระหนี้ของคุณปิดเร็วขึ้นและมีการชำระเงินรายเดือนที่ต่ำกว่าที่คุณคิดได้ตามสามัญเช่นเดียวกับสิ่งให้มั่นอกมั่นใจว่าการรวมหนี้เงินกู้นักเรียนจบก่อนที่คุณจะประจำการสำหรับภาวะเฉพาะของคุณ ในกรณีส่วนใหญ่ แต่เป็นฐานทางการเงินที่ดีและก้าวไปวันข้างหน้า Lightening หนี้ของคุณก่อนที่เขาจะได้รับการวางเงินแม้จะเป็นประโยชน์ที่ดี อันที่จริงมันอาจจะเหลื่อมล้ำกันในการจ่ายเงินให้กู้ของพวกเขาออกใน 10 ปีหรือ 30 ปีเป็นจุดสุดท้ายนี้ที่ต้องยับยั้งกับการแปรผันที่อยู่อีเมลของคุณหรือเลื่อน หนึ่งหรือสองอักขระผิดหรือเลว, ทิศทางที่ไม่ถูกต้องของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณให้ในราคา คุณอาจเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าบ่อยเกิน โดยเหตุนั้นจึงไม่รู้ของ กองกลาง ใด ๆ ที่มีอย่างเอาจริงเพื่อดำเนินการร่วมกับมึงผ่านทางอีเมล์


Tag Reckless Endangerment: How Outsized Ambition, Greed, and Corruption Created the Worst Financial Crisis of Our Time: Reckless Endangerment: How Outsized Ambition, Greed, and Corruption Created the Worst Financial Crisis of Our Time,Review , แนะนำ , Reckless Endangerment: How Outsized Ambition, Greed, and Corruption Created the Worst Financial Crisis of Our Time