Review Confidence Game: How Hedge Fund Manager Bill Ackman Called Wall Street’s Bluff

      Comments Off on Review Confidence Game: How Hedge Fund Manager Bill Ackman Called Wall Street’s Bluff

Loanการควบรวมกิจการเงินกู้ผู้เรียน สมัยนี้ มันเป็นที่จริงว่าเกือบเศษหนึ่งส่วนสองของผู้เรียนทุกคนจบการศึกษาที่มีระดับของหนี้เงินกู้นักศึกษา หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 เน้นไปที่ นั่นหมายถึงชาวเมืองทั้งหมดของคนวัยรุ่นที่มีหนี้ที่ดุเดือดและการศึกษาเล่าเรียนเกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่วิทยาคารทวิคุณจะมีการไขปัญหาเงินที่ย่นเข้าหลังจากที่คุณได้รวมเงินให้สินเชื่อของนักเรียน เมื่อโควตาของที่ประกอบการการจดหมายคะแนนเครดิตของคุณที่พวกเขากำลังคลำที่ชำระเงินรายเดือนขั้นต่ำ แทนที่ จะต้องสังคายนายเงินหลายต่อเดือนเพราะว่านักศึกษากู้ยืมของคุณคุณต้องชำระเงินที่ต่ำกว่าผลรวมของการชำระเงินของอายุที่ อีกครั้งรวมจะช่วยให้คะแนนของคุณเป็นจุดท้ายที่ต้องระวังระไวกับการกลับตาลปัตรที่อยู่อีเมลของคุณหรือเขยิบ หนึ่งหรือสองตัวอักษรผิดหรือเลว, แนวที่ไม่ดีของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณกระจายในราคา คุณอาจสูญเสียส่วนลดหรือจ่ายค่ามากเกินไป ดังนั้นจึงไม่รู้ของ กองกลาง ใด ๆ ที่มีอย่างเข้มแข็งเพื่อจัดการร่วมกับคุณผ่านทางอีเมล์

Confidence Game: How Hedge Fund Manager Bill Ackman Called Wall Street’s Bluff Description

An expose on the delusion, greed, and arrogance that led to America’s credit crisisThe collapse of America’s credit markets in 2008 is quite possibly the biggest financial disaster in U.S. history. Confidence Game: How a Hedge Fund Manager Called Wall Street’s Bluff is the story of Bill Ackman’s six-year campaign to warn that the $2.5 trillion bond insurance business was a catastrophe waiting to happen. Branded a fraud by the Wall Street Journal and New York Times, and investigated by Eliot Spitzer and the Securities and Exchange Commission, Ackman later made his investors more than $1 billion when bond insurers kicked off the collapse of the credit markets.

  • Unravels the story of the credit crisis through an engaging and human drama
  • Draws on unprecedented access to one of Wall Street’s best-known investors
  • Shows how excessive leverage, dangerous financial models, and a blind reliance on triple-A credit ratings sent Wall Street careening toward disaster

Confidence Game is a real world “Emperor’s New Clothes,” a tale of widespread delusion, and one dissenting voice in the era leading up to the worst financial disaster since the Great Depression.ทะเบียนออมทรัพย์ – โดยไกลที่หนักแน่นที่สุดของเงินให้ทุนหมดและคุณมีอิสรภาพที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณหมายมั่น แบงค์จ่ายดอกเบี้ยเงินฝากออมทรัพย์ของคุณก็เพราะว่าคุณช่วยเหลือให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การลงทุนครั้งนี้เป็นที่ดีพร้อมด้วยว่าผู้ที่มีความสมใจกับจำนวนรวมเงินที่น่าสนใจขนาดเล็กที่อธิบายโดยธนาคาร (ตีราคาร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับการเสี่ยงในการลงทุนเพิ่มพูน


Tag Confidence Game: How Hedge Fund Manager Bill Ackman Called Wall Street’s Bluff: Confidence Game: How Hedge Fund Manager Bill Ackman Called Wall Street’s Bluff,รีวิว , Reviews , Confidence Game: How Hedge Fund Manager Bill Ackman Called Wall Street’s Bluff