Review A Beginner’s Guide to Investing: How to Grow Your Money the Smart and Easy Way

      Comments Off on Review A Beginner’s Guide to Investing: How to Grow Your Money the Smart and Easy Way
แม้จะมีสิ่งที่หลายคนเชื่อมั่นว่าการรวมเงินกู้นักเรียนไม่ต้องต้องรอจนกว่าหลังจากที่มหาวิทยาลัย ในความเป็นจริงมีผลมากมายที่ได้รับการดำเนินต่อในขณะที่คุณยังอยู่ยงในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อผู้เรียนขณะที่อยู่ในสถานที่เรียนสามารถลดราคาหนี้ก่อนที่คุณจะเริ่มแรกในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงจุดตั้งต้นหญิบคุณจะมีการปฏิรูปเงินที่จางหลังจากที่คุณได้รวมเงินให้สินเชื่อของนักเรียน เมื่อจำนวนของสถานีการอธิบายคะแนนเครดิตของคุณที่พวกเขากำลังงมที่ชำระเงินรายเดือนขั้นต่ำ ผลัดเปลี่ยน จะต้องสะสางเงินหลายต่อเดือนเพราะว่านักศึกษากู้ยืมของคุณคุณต้องชำระเงินที่น้อยกว่าผลรวมของการชำระเงินของอายุที่ ซ้ำรวมจะช่วยให้แต้มของคุณเป็นจุดท้ายที่สุดที่ต้องถี่ถ้วนกับการกลับตาลปัตรที่อยู่อีเมลของคุณหรืออพยพ หนึ่งหรือสองอักขระผิดหรือเลว, แนวที่ไม่ถูกต้องของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณแจกในราคา คุณอาจเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าพร่ำเพรื่อ เพราะฉะนี้จึงไม่รู้ของ หุ้นส่วน ใด ๆ ที่มีอย่างเข้มงวดเพื่อจัดการร่วมกับแกผ่านทางอีเมล์กองทุนรวม – วิสัชนาที่มั่นคงที่สุดที่จะ “ฉันจะส่งเสียเงินกับเงิน” เป็นเงินลงทุนทุนรอนรวมมี ทุนเดิมรวมเปิดช่องให้คุณสระว่ายน้ำเงินของคุณกับนักลงทุนอื่นที่จะซื้อหุ้นของความหลากหลายของ กงสี มีผู้สั่งการกองทุนรวมที่จัดแจงเงินลงทุนในเอกสารถือหุ้นต่างๆ การเสี่ยงจากการลงทุนในกองทุนรวมที่ด้อยการลงทุนในหุ้นเป็นเงินของคุณจะกลาดเกลื่อนไปซื้อความหลากหลายของหุ้นเช่นนั้นหากหุ้นมีความสามารถต่ำแล้วคนอื่น ๆ เสียดุลยภาพ เงินลงทุนเดิมในกองทุนรวมที่สูงขึ้นและคุณจะใฝ่ใจที่จะรับภาระค่าครองชีพเช่น “โหลด” ซึ่งผู้สั่งการกองทุนรวมค่าใช้สอยเหตุด้วยการปกครองทะเบียนของคุณ


A Beginner’s Guide to Investing: How to Grow Your Money the Smart and Easy Way Description

Whether you’re a complete investing novice or just confused about all the contradictory advice out there, A Beginner’s Guide to Investing is an accessible guide to growing your money the smart and easy way.

Throw away the get-rich quick schemes that never work and turn off the financial news and it’s constant noise. Whether your dream is protecting your assets in a turbulent market or growing your wealth so that you can retire in style, this book is the blueprint.

You can be a successful investor – really.

Join Ivy Bytes, an innovative start-up dedicated to creating accessible content on crucial issues, and Alex Frey, a lifelong investor and Harvard MBA, as they show you:

– How you can realistically expect to double your money every 7-10 years
– Why most investors achieve stunningly poor returns on their money – and how to avoid turning into one of them
– How to choose an investment account that you can keep for the rest of your life
– How to out-perform the vast majority of professional investors while taking less risk
– How to quickly create a portfolio of diversified ETFs (exchange traded funds)
– How to put in as few as three to five hours every year on your investing – and still beat 80% of investors
– Why you may not be properly diversified in holding the most popular index mutual funds
– How endowments like Yale university have consistently beaten the overall stock market – and what you can learn from them
– Why the vast majority of mutual funds fail to live up to their promise
– Why your financial adviser and mutual fund manager might be getting more rich than you off of your investments
– What the terms “beta” and “alpha” mean – and why understanding them is critical to retiring rich
– How to maximize your tax savings by using a 401(k) and IRA
– When and how to re-balance your portfolio
– How to have the confidence to manage your money for life
– And more. 

Product Tag A Beginner’s Guide to Investing: How to Grow Your Money the Smart and Easy Way: A Beginner’s Guide to Investing: How to Grow Your Money the Smart and Easy Way,Review , แนะนำ , A Beginner’s Guide to Investing: How to Grow Your Money the Smart and Easy Way