แนะนำ Getting a Business Loan: Financing Your Main Street Business

      Comments Off on แนะนำ Getting a Business Loan: Financing Your Main Street Business

Loanการลงทุนมากับกับภัยของตนเองและถ้าคุณพร้อมที่จะรับการเสี่ยงนั้นมีฤๅอย่างที่สามารถให้คุณห่างจากการถึงเส้นชัยทางการเงินของคุณ หากคุณมีการเขม็ดแขม่ที่ดีหรือมีแผ่นดินเพียงมีโชคลาภแล้วก็ถึงคราวที่คุณอย่างเอาจริงดูหนทางการลงทุนเลิกให้คุณ บางส่วนของช่องทางการลงทุนที่คุณอย่างตั้งใจสามารถตรวจหามีดังนี้:

Getting a Business Loan: Financing Your Main Street Business Description

Every day,  Main Street businesses wrestle with the challenge of finding the cash to finance growth or use as working capital. The local banker often wants a credit score of 720, three or more years in business, and a fat savings account. No wonder local bankers approve only 10% of loan applications. Getting a Business Loan: Financing Your Main Street Business shares something your local banker might not want you to knowโ€•small business owners have options. And this book describes those alternative lending sources in detail, as well as traditional sources of funding like banks and credit unions. Half of all business startups don’t make past their fifth birthdayโ€•and often because they can’t find the financing required to sustain their operations. Whether you own a small restaurant, a bicycle shop, a hardware store, a small manufacturing company, or a service business, Getting a Business Loan offers easy-to-understand descriptions of loan options that can keep you going, as well as practical advice on where to look for money and how to apply. What would you do with an extra $40,000? Expand your restaurant? Hire a new employee to fulfill a new contract? Buy a needed piece of equipment? Getting a Business Loan will:

  • Detail how bankers look at you and your loan application
  • Explain the menu of non-bank financing options available to business owners, like asset-based lending, factoring, merchant cash advance, local “hard money,” and more
  • Show how to locate potential lenders via the Internet and other means
  • Show how to prepare before you visit the lender or fill out an application

Main Street businesses aren’t limited by the local bank’s footprint any more. There are people and institutions all across the country that lend money to small business owners. If you want to find the money you need to strengthen and expand your business, Getting a Business Loan will show you how.มีหลายแนวที่คุณจะหาได้เงินกู้รวมเป็น คุณศักยได้รับเงินกู้ยืมของรัฐบาลกลาง, ธนาคารหรือผู้ให้กู้เอกชน แต่ไม่ว่าสิ่งที่คุณคัดที่จะทำเช่นนั้นไม่; การควบรวมธุรกิจการค้าจะส่งผลลัพธ์อย่างมากต่อการตระเวน จากวิทยาลัยภายใต้หนี้ของพวกเขา จิตใจก็คือว่ามันใช้ภายเพียงหนึ่งการจ่ายเงินต่อเดือนเพื่อให้คุณสามารถชำระหนี้สินของคุณปิดเร็วขึ้นและมีการชำระเงินรายเดือนที่ต่ำกว่าที่คุณคิดได้ตามบ่อยหนแรกต่อไปเลิกบ/ชที่มีแต้มต่ำสุดจะอยู่โดยรวม ตลอดชีวิตของนักเรียนของเขาซึ่งจะตระเตรียมขึ้นจนถึงวันที่ 8 เงินให้ยืมแก่จ่ายเกี่ยวกับการศึกษาของเขาทั้งหลาย แต่ละเหล่านี้จะโชว์เป็นบัญ​​ชีที่แยกต่างหากมีการจ่ายดอกเบี้ยของตัวเองและต้น โดยรวมคุณปิดบัญชีไปหนึ่งบัญชี ดังนั้นแทนที่จะ 8 บัญชีเปิดคุณมีหนึ่ง อำนาจนี้จะไม่ช่วยให้คุณมีคุณลักษณะเงินโบนัสสามารถชี้แจงเป็นเรื่องธรรมชาติที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการจ่ายเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด ข้อสงสัยเดียวก็คือว่าในการบำบัดลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินจากนั้น ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความล่าช้าในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะสูญหาย


Product Tag Getting a Business Loan: Financing Your Main Street Business: Getting a Business Loan: Financing Your Main Street Business,Reviews , เรื่อง , Getting a Business Loan: Financing Your Main Street Business