แนะนำ A Wealth of Common Sense: Why Simplicity Trumps Complexity in Any Investment Plan (Bloomberg)

      Comments Off on แนะนำ A Wealth of Common Sense: Why Simplicity Trumps Complexity in Any Investment Plan (Bloomberg)
ใบถือหุ้น – นี่คือพระมารดาของเงินให้ทุนผองในขณะที่คุณลงทุนเงินของคุณเพื่อหุ้นที่มีความเสี่ยงสูงที่ผิดแผกแตกต่างกันตามค่าของหุ้นในตลาดหุ้น ไม่มีการประกันว่าคุณจะได้เงินผวนของคุณไม่เป็น แต่ยังมีโฉลกในการหาได้ผลตอบแทนมากถ้าหุ้นประกอบกิจซ้อน การลงทุนในหุ้นก็คือคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน กองกลาง และ ups และดาวน์ในการปฏิบัติการหุ้นโดยตรงจะส่งผลพวงต่อการลงทุนของคุณ เพราะฉะนั้นหากคุณจริงๆขมีขมันในการตอบคำถามที่ว่า “ฉันจะสละให้เงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางพนันของคุณในเอกสารถือหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดมหึมา

A Wealth of Common Sense: Why Simplicity Trumps Complexity in Any Investment Plan (Bloomberg) Description

A simple guide to a smarter strategy for the individual investorA Wealth of Common Sense sheds a refreshing light on investing, and shows you how a simplicity-based framework can lead to better investment decisions. The financial market is a complex system, but that doesn’t mean it requires a complex strategy; in fact, this false premise is the driving force behind many investors’ market “mistakes.” Information is important, but understanding and perspective are the keys to better decision-making. This book describes the proper way to view the markets and your portfolio, and show you the simple strategies that make investing more profitable, less confusing, and less time-consuming. Without the burden of short-term performance benchmarks, individual investors have the advantage of focusing on the long view, and the freedom to construct the kind of portfolio that will serve their investment goals best. This book proves how complex strategies essentially waste these advantages, and provides an alternative game plan for those ready to simplify. Complexity is often used as a mechanism for talking investors into unnecessary purchases, when all most need is a deeper understanding of conventional options. This book explains which issues you actually should pay attention to, and which ones are simply used for an illusion of intelligence and control.

  • Keep up with—or beat—professional money managers
  • Exploit stock market volatility to your utmost advantage
  • Learn where advisors and consultants fit into smart strategy
  • Build a portfolio that makes sense for your particular situation

You don’t have to outsmart the market if you can simply outperform it. Cut through the confusion and noise and focus on what actually matters. A Wealth of Common Sense clears the air, and gives you the insight you need to become a smarter, more successful investor.การรวมเงินกู้ยืมของผู้เรียนเป็นคำถามให้นักเรียนมากมายและบัณฑิต ที่จริงก็คือ แต่เงินกู้รวมรอบรู้ช่วยให้คุณกระเหม็ดกระเหมียดเงินมาก ยิ่งไปกว่านี้ คุณสามารถสังคายนายหนี้ของคุณได้เร็วขึ้นเพื่อให้วิทยาลัยปีของคุณจะไม่ไล่คุณในปีที่ปลดเกษียณของคุณ สิ่งที่ทุเลาการรวมเงินกู้ยืมให้เด็กนักเรียนครั้งแรกต่อไปเปิดเผยโพยที่มีคะแนนต่ำสุดจะอยู่โดยกลางๆ ตลอดชีวิตของผู้เรียนของเขาซึ่งจะเรียงขึ้นจนถึงวันที่ 8 เงินให้ยืมแก่จ่ายเหตุด้วยการศึกษาของพวกเขา แต่ละเหล่านี้จะแสดงเป็นบัญ​​ชีที่แยกต่างหากมีการจ่ายดอกเบี้ยของตัวเองและต้นเงิน โดยรวมคุณปิดทะเบียนไปหนึ่งบัญชี ดังนั้นแทนที่จะ 8 บัญชีเปิดคุณมีหนึ่ง อำนาจอันชอบธรรมนี้จะไม่ช่วยให้คุณมีคุณวุฒิเงินปันผลสามารถชี้แจงเป็นเรื่องปกติธรรมดาที่ทุกส่วนลด พวกเขาจะบอกว่าถ้าคุณทำให้ชุดของการจ่ายเงินในเวลาที่คุณจะได้รับส่วนลด ตัวปัญหาเดียวก็คือว่าในการบรรเทาลดที่คุณจะต้องชำระเงินในเวลาที่เหมาะสมสำหรับการกู้ยืมเงินตอนหลัง ที่อาจมีได้ถึง 20 ปี ความช้าในการชำระเงินในวันใดวันหนึ่งในช่วงเวลานั้นและ “ส่วนลด” จะตกหาย


Product Tag A Wealth of Common Sense: Why Simplicity Trumps Complexity in Any Investment Plan (Bloomberg): A Wealth of Common Sense: Why Simplicity Trumps Complexity in Any Investment Plan (Bloomberg),รีวิว , Review , A Wealth of Common Sense: Why Simplicity Trumps Complexity in Any Investment Plan (Bloomberg)