เรื่อง Personal Finance For Dummies

      Comments Off on เรื่อง Personal Finance For Dummies

Loanการลงทุนมาพร้อมกับอันตรายของตนเองและถ้าคุณพร้อมที่จะรับความเสี่ยงนั้นมีอะไรอย่างที่สามารถให้คุณไกลจากการลุวัตถุประสงค์ทางการคลังของคุณ หากคุณมีการเขียมที่ดีหรือมีดินเพียงมีโชคลาภแล้วก็ถึงโอกาสที่คุณอย่างแน่แท้ดูโอกาสการลงทุนถกให้คุณ บางส่วนของวิถีทางการลงทุนที่คุณอย่างตั้งใจสามารถสำรวจมีดังนี้:

การควบรวมกิจการเงินกู้นิสิต สมัยนี้ มันเป็นความจริงว่าเกือบเศษหนึ่งส่วนสองของนิสิตทุกคนจบที่มีระดับของหนี้เงินกู้ผู้เรียน หนี้เฉลี่ยของ $ 20,000 เน้นไปที่ นั่นหมายถึงมวลมนุษย์ทั้งหมดของคนคนหนุ่มคนสาวที่มีหนี้ที่พลุ่งพล่านและการเล่าเรียนเกี่ยวกับวิธีการจัดการกับมัน ส่วนใหญ่ไม่ทราบ แต่ความจริงก็คือว่าหลายนักเรียนเหล่านี้จะได้พบกับการรวมเงินให้กู้ยืมและที่สถานศึกษาฝาแฝดคุณจะมีการคลี่คลายเงินที่เบาบางลงหลังจากที่คุณได้รวมเงินให้สินเชื่อของนักเรียน เมื่อปริมาณของที่ทำการการกล่าวคะแนนเครดิตของคุณที่พวกเขากำลังแลหาที่ชำระเงินรายเดือนขั้นต่ำ สับเปลี่ยน จะต้องซักล้างเงินหลายต่อเดือนเพราะนักศึกษากู้ยืมของคุณคุณต้องชำระเงินที่น้อยกว่าผลรวมของการชำระเงินของอายุที่ ซ้ำรวมจะช่วยให้แต้มของคุณเป็นจุดในที่สุดที่ต้องรอบคอบกับการผลัดกันที่อยู่อีเมลของคุณหรืออพยพ หนึ่งหรือสองตัวหนังสือผิดหรือเลว, แนวที่ไม่ถูกต้องของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณจ่ายในราคา คุณอาจเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าบ่อยเกิน โดยเหตุนั้นจึงไม่รู้ของ หุ้นส่วน ใด ๆ ที่มีอย่างเด็ดขาดเพื่อดำเนินกิจการร่วมกับท่านผ่านทางอีเมล์Personal Finance For Dummies Description

Understand personal finance and put your money to work! Is your money working to increase your wealth? If not, it’s time to take stock of your financial situation. Personal Finance For Dummies, 8th Edition offers time-tested financial tips and advice on how to continue to grow your financial assets in light of the changing market and economic conditions. A new breed of fiscal consciousness has arisen—and it’s high time for you to join the movement by taking control over your financial life. This relevant text guides you through major financial subject areas, such as budgeting, saving, getting out of debt, making timely investment choices, and planning for the future. By looking at all aspects of your financial wellbeing, you can pinpoint the areas in which you need to change your strategy, and can identify how you can use the assets you have to continue to grow and protect your wealth. Personal finance is an important topic, as your financial wellbeing has an integral impact on so many aspects of your life. Taking the pulse of your finances every now and then is critical to ensuring that you’re on the right track—and to identifying the areas in which you can improve your financial strategies.

  • Explore time-tested financial tips and advice that help improve your financial wellbeing
  • Consider how different aspects of your financial life work with and against one another, and how to bring them into alignment to enhance your overall financial situation
  • Discover updated recommendations and strategies that account for changing market and economic conditions
  • Look at your financial situation from a new perspective, and understand what you can do to improve it

Personal Finance For Dummies, 8th Edition shows you how to take stock of your financial situation and put your money to work.


Tag Personal Finance For Dummies: Personal Finance For Dummies,Reviews , Review , Personal Finance For Dummies