เรื่อง Grangaard Strategy: Invest Right During Retirement

      Comments Off on เรื่อง Grangaard Strategy: Invest Right During Retirement
ใบถือหุ้น – นี่คือมารดรของเงินลงทุนทั้งหลายในขณะที่คุณลงทุนเงินของคุณเกี่ยวข้องหุ้นที่มีการเสี่ยงสูงที่แหวกแนวกันตามมูลค่าของหุ้นในท้องตลาดหุ้น ไม่มีการยืนยันว่าคุณจะได้เงินทวนกลับของคุณไม่เป็น แต่ยังมีหนทางในการได้มาผลตอบแทนมากถ้าหุ้นปฏิบัติภารกิจเหลื่อม การลงทุนในหุ้นก็หมายถึงคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน บริษัท และ ups และดาวน์ในการดำเนินการหุ้นโดยตรงจะส่งผลกระทบกระเทือนต่อการลงทุนของคุณ ดังนั้นหากคุณจริงๆรีบร้อนในการตอบคำถามที่ว่า “ฉันจะอุปการะเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางพนันของคุณในใบหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดใหญ่โต

ทางที่เด่นที่สุดที่จะทำให้เงินก้อนออนไลน์ที่ห้างร้านออนไลน์, การตลาดสัมพันธมิตรการสืบสวนโสหุ้ย, การร้อยเรียงบทความเครือข่ายการตลาดเพื่อกลุ่มและแนวทางอื่น ๆ ของโปรโมชั่นของซื้อของขาย บางส่วนของกลอุบายเหล่านี้เป็นเรื่องง่ายๆและพวกเขาไม่จำเป็นต้องมีการฝึกอบรมมาก ถ้าคุณโหยที่จะหาได้เงินออนไลน์ได้โดยด่วนคุณจำเป็นต้องหาได้การศึกษาเล่าเรียนทรัพยากรเพียงพอและใช้แนวความคิดในทางบำเพ็ญGrangaard Strategy: Invest Right During Retirement Description

The Grangaard Strategy equips retirees-and those contemplating retirement-with 12 powerful principles for managing assets during every phase of retirement, including the crucial pre-retirement years.

Based on a groundbreaking new asset management theory presented by renowned financial educator Paul Grangaard, this book explains how to maintain inflation-proof income throughout retirement, without significantly depleting retirement assets.

Readers will learn to:

  • Replace paychecks with retirement Income Ladders
  • Calculate how much they can afford to put into higher-return stock market investments
  • Avoid the worst advice in the financial markets
  • Understand compounding, investment returns, and holding periods
  • Take advantage of tax-deferral and protect retirement income against inflation
  • Prepare a flexible plan for dealing with the unexpected
  • Confidently choose the best financial advisorTag Grangaard Strategy: Invest Right During Retirement: Grangaard Strategy: Invest Right During Retirement,เรื่อง , รีวิว , Grangaard Strategy: Invest Right During Retirement