รีวิว The Wealth Shield: A Wealth Management Guide: How to Invest and Protect Your Money from Another Stock Market Crash, Financial Crisis or Global Economic Collapse

      Comments Off on รีวิว The Wealth Shield: A Wealth Management Guide: How to Invest and Protect Your Money from Another Stock Market Crash, Financial Crisis or Global Economic Collapse
กองทุนรวม – คำตอบที่ปลอดภัยที่สุดที่จะ “ฉันจะแยกออกเงินกับเงิน” เป็นเงินลงทุนทุนรอนรวมมี เงินสะสมรวมเปิดโอกาสให้คุณสระว่ายน้ำเงินของคุณกับผู้ลงทุนอื่นที่จะจับจ่ายหุ้นของความหลากของ กองกลาง มีผู้จัดการกองทุนรวมที่สั่งงานเงินลงทุนในใบถือหุ้นต่างๆ ความเสี่ยงจากการลงทุนในกองทุนรวมที่แย่การลงทุนในหุ้นเป็นเงินของคุณจะคลี่ไปซื้อความนานาประการของหุ้นฉันนั้นหากหุ้นมีศักยภาพต่ำแล้วคนอื่น ๆ เสียความเท่าเทียม เงินลงทุนแรกในกองทุนรวมที่สูงขึ้นและคุณจะสนใจที่จะแบกรับโสหุ้ยเช่น “โหลด” ซึ่งผู้สั่งการกองทุนรวมค่าจับจ่ายใช้สอยเพราะด้วยการดำเนินการสมุดบัญชีของคุณ


The Wealth Shield: A Wealth Management Guide: How to Invest and Protect Your Money from Another Stock Market Crash, Financial Crisis or Global Economic Collapse Description

Are you confused about how to invest in the coming years? Are you worried that another stock market crash will cut your money in half….again!? Concerned that your portfolio won’t be there for you in later years? Think you need to buy gold but don’t know how to do it? Spending hours trying to find that next “big” thing to invest in?

Worry less.

The Wealth Shield is a six step strategy that teaches you how to invest and how to protect your money from another stock market collapse, financial crisis or global economic meltdown. The book highlights key threats to investors’ money today and how to prepare for and protect against those threats.

If you’re going to go back into the stock market (and yes, you should) it’s time to do it on YOUR terms – with a smart plan that allows you to profit from stocks, bonds and other investments, but most importantly, a plan that protects your money, regardless of when that next market crash or economic calamity happens.

The Wealth Shield is a simple 6-part portfolio for investors who are worried about:
• Another financial crisis
• Another stock market crash
• Having enough money in later years
• Governments taking more in new and hidden taxes

The Wealth Shield will teach you how to separate your financial “eggs” (without breaking them) such that:

• Your money is safeguarded
• Your assets are liquid (so you can change them into cash in a crisis)
• You have control over your money
• Your portfolio goes UP in value, even if the market goes DOWN

This book is not an economic dissertation – you don’t need a Ph.D. to read this and put this strategy to use.

But you do need a plan. That plan is The Wealth Shield.

แม้จะมีสิ่งที่หลายคนเลื่อมใสว่าการรวมเงินกู้นักศึกษาไม่จำเป็นต้องต้องรอจนกว่าหลังจากที่สถาบันอุดมศึกษา ในความเป็นจริงมีค่ามากมายที่ได้รับการดำเนินต่อในขณะที่คุณยังอยู่ยงในโรงเรียน รวมเงินให้สินเชื่อนิสิตขณะที่อยู่ในสถานศึกษาสามารถลดหนี้ก่อนที่คุณจะเปิดม่านในการชำระหนี้ ว่า แต่เป็นเพียงจุดกำเนิดระวังสิ่งล่อใจเมื่อคุณทำงบการเงินรวมเงินให้กู้ ในระดับที่เราเข้าใกล้จุดเกมของวิทยาลัยการงานของเขาที่คุณได้ไม่ต้องพิศวงจำนวนของใบปลิว, หนังสือและอีเมล์เกี่ยวกับการรวมเงินให้สินเชื่อของคุณ แต่ละ กงสี มีเหตุผลที่คุณควรจะไปกับพวกเขาเหตุด้วยการรวมของพวกเขาใด ๆ อย่างไรก็ดีคุณควรทราบว่าบางครั้งมีหลายจับสาบานเหล่านั้นทั้งหมด เมธาเพื่อการจับสามารถสนับสนุนให้คุณตระเตรียมความพร้อมที่จะทำให้การตัดสินใจที่หลักแหลมในการควบรวมกิจการของเงินกู้ อย่าวางการควบรวมกิจการแรกของการซื้อขายแลกเปลี่ยนที่ตกอยู่ในตักของคุณ สืบสวนอย่างรอบคอบตัวเลือกที่ถูกส่งไปยังคุณมองออกสิ่งที่คุณได้เมื่อมันเข้าเงินก้อนให้สินเชื่อรวม มันเป็นสิ่งสำคัญที่จะคุ้นเคยกับสิ่งที่พวกเขาจะได้รับสิทธิตามพระราชบัญญัติการเรียนระดับอุดมศึกษา มีข้อดีสิ่งใดสิ่งหนึ่งสำหรับนักศึกษาเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดรับรู้ว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการดีเยี่ยมเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในข้อพิสูจน์มีที่จะทำ ตรวจสอบบางส่วนที่พบมากที่สุดTag The Wealth Shield: A Wealth Management Guide: How to Invest and Protect Your Money from Another Stock Market Crash, Financial Crisis or Global Economic Collapse: The Wealth Shield: A Wealth Management Guide: How to Invest and Protect Your Money from Another Stock Market Crash, Financial Crisis or Global Economic Collapse,แนะนำ , Reviews , The Wealth Shield: A Wealth Management Guide: How to Invest and Protect Your Money from Another Stock Market Crash, Financial Crisis or Global Economic Collapse