รีวิว The Successful Investor Today: 14 Simple Truths You Must Know When You Invest

      Comments Off on รีวิว The Successful Investor Today: 14 Simple Truths You Must Know When You Invest
เอกสารถือหุ้น – นี่คือม้าของเงินลงเงินภาพรวมในตอนที่คุณลงทุนเงินของคุณเนื่องด้วยหุ้นที่มีการเสี่ยงสูงที่แปลกกันตามมูลค่าของหุ้นในท้องตลาดหุ้น ไม่มีการรับรองว่าคุณจะได้มาเงินกลับคืนของคุณไม่เป็น แต่ยังมีโอกาสในการได้รับผลได้มากถ้าหุ้นดำเนินกิจการเหลื่อม การลงทุนในหุ้นก็คือคุณจะเป็นผู้ถือหุ้นใน กงสี และ ups และดาวน์ในการจัดการหุ้นโดยตรงจะส่งผลพวงต่อการลงทุนของคุณ เหตุฉะนี้หากคุณจริงๆกระตือรือร้นในการตอบที่ว่า “ฉันจะเอื้ออำนวยเงินกับเงิน” แล้วคุณจะต้องวางพนันของคุณในเอกสารถือหุ้นที่จะทำให้มันมีขนาดโย่ง

การรวมเงินยืมของเด็กนักเรียนคือการบวกของเงินให้สินเชื่อนักศึกษาหลายคนและจะทำเพื่อกระเบียดกระเสียรเงินในค่าตอบแทนและเพื่อความสบายของการชำระเงินแทนในหลาย ๆ มีมากมายของสิ่งที่คุณควรทราบเกล้าทราบกระหม่อมเกี่ยวกับการควบรวมกิจการเงินกู้นักเรียนมีและเว็บไซต์นี้จะให้ประกาศที่คุณหมายในการปลงใจการเริ่มต้นต่อไปง้างสมุดบัญชีที่มีแต้มต่ำสุดจะอยู่เป็นประจำ ตลอดชีวิตของนักศึกษาของเขาซึ่งจะเข้มขึ้นจนถึงวันที่ 8 เงินให้ยืมแก่จ่ายเกี่ยวกับการศึกษาของพวกเขา แต่ละเหล่านี้จะส่อเป็นบัญ​​ชีที่แยกต่างหากมีการจ่ายดอกเบี้ยของตัวเองและต้นเงิน โดยรวมคุณปิดทะเบียนไปหนึ่งบัญชี ดังนั้นแทนที่จะ 8 บัญชีเปิดคุณมีหนึ่ง อำนาจอันชอบธรรมนี้จะไม่ช่วยให้คุณมีสรรพคุณมองออกสิ่งที่คุณได้เมื่อมันเข้าทรัพย์สินให้สินเชื่อรวม มันเป็นปัจจัยสำคัญที่จะชินกับสิ่งที่พวกเขาจะจัดหามาสิทธิตามพระราชบัญญัติการเล่าเรียนระดับอุดมศึกษา มีข้อดีบางสิ่งสำหรับผู้เรียนเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดตระหนักว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการยอดเยี่ยมเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในข้อพิสูจน์มีที่จะทำ สังเกตบางส่วนที่พบมาก
The Successful Investor Today: 14 Simple Truths You Must Know When You Invest Description


What does it take to achieve superior performance and become a successful investor? Rather than great stock pricing or market timing skills, it is far better for you to understand how the markets work and how to make them work best for you. Larry E. Swedroe argues that the right strategy never changes, no matter whether the bull is stampeding or the bear has emerged from hibernation.The Successful Investor Today was written during one of the greatest bear markets of the post-World War II era–a bear market that was a result of the inevitable bursting of the technology-led bubble of the late 1990s (what Federal Reserve Chairman Alan Greenspan called “irrational exuberance”). Although millions of investors unnecessarily incurred trillions of dollars in losses, neither this bubble, nor the ensuing devastating losses, were anything new.Despite all the horrible investment experiences that have been reported, those investors who followed the fourteen simple truths outlined in this book–including the building of globally diversified portfolios-did not suffer the devastating losses experienced by many others. The fourteen simple truths withstand the tests of logic and time in the way the stock market really works, rather than the way Wall Street and the media would have you believe it works.Since it is generally held that those who fail to plan, plan to fail, an investor must begin with an investment plan. Your plan should be tailored to conform to your unique ability, willingness, and need to take risk. In The Successful Investor Today, you will learn how to build, write, implement, and manage your investment plan over time. This book will help you become a better and more informed investor, and it will help you achieve your financial goals by gradually increasing your wealth. Apart from offering an up-to-date winning strategy, The Successful Investor Today presents an efficient and proven way to avoid the most common–and costly–mistakes investors continue to make.Tag The Successful Investor Today: 14 Simple Truths You Must Know When You Invest: The Successful Investor Today: 14 Simple Truths You Must Know When You Invest,Reviews , Review , The Successful Investor Today: 14 Simple Truths You Must Know When You Invest