รีวิว Nolo’s Essential Guide to Buying Your First Home (Nolo’s Essential Guidel to Buying Your First House)

      Comments Off on รีวิว Nolo’s Essential Guide to Buying Your First Home (Nolo’s Essential Guidel to Buying Your First House)
บ/ชออมทรัพย์ – โดยไกลที่ปลอดภัยที่สุดของเงินออกทุนประดามีและคุณมีความเป็นอิสระที่จะใช้เงินเมื่อใดก็ตามที่คุณเรียกร้อง แบงก์จ่ายดอกเงินฝากออมทรัพย์ของคุณเพราะคุณสนับสนุนให้พวกเขาที่จะใช้เงินของคุณ การลงทุนครั้งนี้เป็นที่สมบูรณ์เพราะด้วยผู้ที่มีความสมปรารถนากับส่วนแบ่งเงินที่น่าสนใจขนาดเล็กที่ชี้แจงโดยธนาคาร (ตวงร้อยละ 1.5) และยังไม่พร้อมที่จะรับการเสี่ยงในการลงทุนทวีคูณ

Loan
สินเชื่อรวม – ข่าว มันเป็นไปได้มากว่าถ้าคุณไปที่มหาวิทยาลัยมีความเอนเอียงที่จะอยู่กับชนิดของหนี้เงินกู้ นักเรียนบางส่วน ในแต่ละปีหยิบยืมนี้เป็นเงินกู้ใหม่และไม่ซ้ำกันที่จะช่วยให้สำหรับค่าเล่าเรียนและค่าใช้จ่ายของคุณ เมื่อสิ้นเชิงได้ถูกพูดและทำ แต่หนึ่งในวิธีที่ดีที่สุดที่จะเขม็ดแขม่เงินผ่านการควบรวมธุรกิจกู้ยืมเพื่อการเรียนรู้ ในการรวมเงินกู้นักเรียนคุณได้รับเงินกู้ชำระเงินถ้วนรักษาเครื่องดักสัตว์เมื่อคุณทำงบการเงินรวมเงินให้ยืม ในยศที่เราเข้าใกล้จุดหมดของวิทยาลัยการงานของเขาที่คุณได้ไม่ต้องกังขาจำนวนของใบปลิว, พระราชหัตถเลขาและอีเมล์เกี่ยวกับการรวมเงินให้สินเชื่อของคุณ แต่ละ บริษัท มีเหตุผลที่คุณควรจะไปกับพวกเขาเพราะด้วยการรวมของพวกเขาใด ๆ จะอย่างไรก็ตามคุณควรทราบว่าบางครั้งมีหลายจับหนังสือสัญญาเหล่านั้นทั้งหมด พิทยาว่าด้วยการจับสามารถสนับสนุนให้คุณตระเตรียมความพร้อมที่จะทำให้การตัดสินใจที่ชาญฉลาดในการควบรวมกิจการของเงินกู้ อย่าวางการควบรวมธุรกิจแรกของการค้าที่ตกอยู่ในตักของคุณ ตรวจสอบอย่างรอบคอบตัวเลือกที่ถูกส่งไปยังคุณดูออกสิ่งที่คุณได้รับเมื่อมันเข้าสินทรัพย์ให้สินเชื่อรวม มันเป็นข้อสำคัญที่จะชอบพอกับสิ่งที่พวกเขาจะได้มาสิทธิตามพระราชบัญญัติการศึกษาระดับอุดมศึกษา มีข้อดีบางอย่างสำหรับนักเรียนเงินกู้ของรัฐบาลกลางและรวมมัน โปรดรับทราบว่าผู้ให้กู้จำนวนมากมีข้อดีที่การควบรวมกิจการเยี่ยมเหล่านี้ที่จะให้ไป พวกเขาเป็นในข้อสรุปมีที่จะทำ ไตร่ตรองบางส่วนที่พบมากNolo’s Essential Guide to Buying Your First Home (Nolo’s Essential Guidel to Buying Your First House) Description

Everything a buyer needs to know to buy a first home, with insider tips and advice from the experts!

Rental prices have gone through the roof, more homes are coming up for sale, and buying a home remains a sound investment. But how do you know whether you’re ready? And what steps should you take in the weeks or months ahead to find, buy, and move into your new home? Nolo’s Essential Guide to Buying Your First Home will help you find the right place to live and invest in — and enjoy the process, too.

Filled with interesting facts, real-life stories and insights, and common pitfalls to avoid, this book provides everything you need to select the right type of home, the right mortgage, the right agent, the right inspections — and much more. Get the inside scoop on:

 • deciding between a house, condo, co-op or townhouse
 • exploring your local market for the best value
 • creating and managing a realistic homebuying budget
 • qualifying for and securing loan financing
 • getting the right inspections and insurance
 • negotiating with sellers or new home builders
 • successfully closing the deal

Read through the real-world experiences of over 20 first-time homebuyers, as well as valuable insights from a team of 13 real estate professionals, including:

 • real estate brokers
 • attorneys who specialize in real estate
 • a home inspector
 • a neighborhood researcher
 • a mortgage specialist
 • and more!

The brand new edition of Nolo’s Essential Guide to Buying Your First Home is fully updated to reflect the dramatically changed U.S. housing market, with emphasis on how to assess the state of your local market and local homes’ true worth before making an offer and negotiatingthe terms of the deal. Download forms for book at nolo.com


Tag Nolo’s Essential Guide to Buying Your First Home (Nolo’s Essential Guidel to Buying Your First House): Nolo’s Essential Guide to Buying Your First Home (Nolo’s Essential Guidel to Buying Your First House),แนะนำ , รีวิว , Nolo’s Essential Guide to Buying Your First Home (Nolo’s Essential Guidel to Buying Your First House)