รีวิว Beat the Crowd: How You Can Out-Invest the Herd by Thinking Differently (Fisher Investments Press)

      Comments Off on รีวิว Beat the Crowd: How You Can Out-Invest the Herd by Thinking Differently (Fisher Investments Press)
กองทุนรวม – วิสัชนาที่ปึกแผ่นที่สุดที่จะ “ฉันจะสละเงินกับเงิน” เป็นเงินลงทุนทุนเดิมรวมมี กองทุนรวมเปิดโอกาสให้คุณสระว่ายน้ำเงินของคุณกับนักลงทุนอื่นที่จะซื้อของหุ้นของความหลากหลายของ กองกลาง มีผู้จัดการกองทุนรวมที่กำราบเงินลงทุนในใบถือหุ้นต่างๆ การเสี่ยงจากการลงทุนในกองทุนรวมที่ต่ำการลงทุนในหุ้นเป็นเงินของคุณจะขยายไปซื้อความหลายหลากของหุ้นต่อจากนั้นหากหุ้นมีอำนาจต่ำแล้วคนอื่น ๆ เสียความเสมอภาค เงินลงทุนขั้นแรกในกองทุนรวมที่สูงขึ้นและคุณจะสัมพันธน์ที่จะแบกรับโสหุ้ยเช่น “โหลด” ซึ่งผู้จัดการกองทุนรวมค่าจับจ่ายด้วยการบริหารสมุดบัญชีของคุณ

การรวมเงินกู้ยืมของนักเรียนเป็นคำถามให้ผู้เรียนส่วนใหญ่และผู้สำเร็จการศึกษา เท็จจริงก็คือ แต่เงินกู้รวมอาจจะช่วยให้คุณประหยัดเงินมาก นอกจากนี้ คุณสามารถปรับปรุงหนี้ของคุณได้เร็วขึ้นเพื่อให้โรงเรียนปีของคุณจะไม่ไล่คุณในปีที่เกษียณอายุของคุณ สิ่งที่ทำให้หลุดพ้นการรวมเงินกู้ยืมให้นักศึกษาสองคุณจะมีการไขปัญหาเงินที่เพลาลงหลังจากที่คุณได้รวมเงินให้สินเชื่อของนักเรียน เมื่อจำนวนของที่ทำงานการทูลคะแนนเครดิตของคุณที่พวกเขากำลังสอดส่ายที่ชำระเงินรายเดือนขั้นต่ำ ผลัดเปลี่ยน จะต้องชำระเงินหลายต่อเดือนด้วยนักศึกษากู้ยืมของคุณคุณต้องชำระเงินที่น้อยกว่าผลรวมของการชำระเงินของอายุที่ ใหม่รวมจะช่วยให้คะแนนของคุณเป็นจุดสุดท้ายนี้ที่ต้องระแวดระวังกับการผ่านที่อยู่อีเมลของคุณหรือย้าย หนึ่งหรือสองตัวอักษรผิดหรือเลว, ทิศทางที่มิชอบของอีเมลและผู้ให้กู้สามารถทำให้คุณจับจ่ายในราคา คุณอาจเสียส่วนลดหรือจ่ายค่าบ่อยเกิน เพราะฉะนี้จึงไม่รู้ของ บริษัท ใด ๆ ที่มีอย่างแน่วแน่เพื่อทำหน้าที่ร่วมกับลื้อผ่านทางอีเมล์
Beat the Crowd: How You Can Out-Invest the Herd by Thinking Differently (Fisher Investments Press) Description


Train your brain to be a real contrarian and outsmart the crowd Beat the Crowd is the real contrarian’s guide to investing, with comprehensive explanations of how a true contrarian investor thinks and acts – and why it works more often than not. Bestselling author Ken Fisher breaks down the myths and cuts through the noise to present a clear, unvarnished view of timeless market realities, and the ways in which a contrarian approach to investing will outsmart the herd. In true Ken Fisher style, the book explains why the crowd often goes astray—and how you can stay on track. Contrarians understand how headlines really affect the market and which noise and fads they should tune out. Beat the Crowd is a primer to the contrarian strategy, teaching readers simple tricks to think differently and get it right more often than not.

  • Discover the limits of forecasting and how far ahead you should look
  • Learn why political controversy matter less the louder it gets
  • Resurrect long-forgotten, timeless tricks and truths in markets
  • Find out how the contrarian approach makes you right more often than wrong

A successful investment strategy requires information, preparation, a little bit of brainpower, and a larger bit of luck. Pursuit of the mythical perfect strategy frequently lands folks in a cacophony of talking heads and twenty-four hour noise, but Beat the Crowd cuts through the mental clutter and collects the pristine pieces of actual value into a tactical approach based on going against the grain.Tag Beat the Crowd: How You Can Out-Invest the Herd by Thinking Differently (Fisher Investments Press): Beat the Crowd: How You Can Out-Invest the Herd by Thinking Differently (Fisher Investments Press),รีวิว , Review , Beat the Crowd: How You Can Out-Invest the Herd by Thinking Differently (Fisher Investments Press)